Adequació de continguts

AMB – Taxi

Conceptualització del web del Taxi – Instititut Metropolità del Taxi, seguint el nou model establert per als webs de l’esfera de comunicació de l’AMB.

AMB – Serveis per a empreses

Conceptualització del cercador de recursos i serveis per empreses i emprenedors que ofereixen les diverses institucions i entitats sectorials a l’àrea metropolitana de Barcelona.

CatSalut – Centres sanitaris

Conceptualització del cercador de centres sanitaris CatSalut. Definició de la versió imprimible de la Guia de centres sanitaris.

IAS Girona/ICS – Projecte CIMS

Conceptualització d’un vídeo d’animació per a la presentació del projecte CIMS que recull les bases del model organitzatiu i assistencial de l’Institut d’Assistència Sanitària i l’Institut Català de la Salut – ICS a la Regió Sanitària de Girona.
Direcció del procés creatiu i la producció del guió, la línia gràfica i l’animació, les locucions i el […]

CatSalut – AST

Conceptualització del web d’Assistència Sanitària Transfronterera- AST, en el marc del web CatSalut. Adequació dels continguts d’acord amb el marc legal.

Finestres de la memòria

Conceptualització del web Anàlisi de necessitats de comunicació Arquitectura de la informació

Dept. d’Educació – Què puc fer?

Conceptualització d’un interactiu audiovisual per a la difusió de l’oferta de formació professional 2009-2010.

Oficina Virtual de Tràmits

Conceptualització del portal de tràmits de la Generalitat de Catalunya. Definició del model de tràmit a estandarditzar en aquest nivell de l’Administració per tal de facilitar l’experiència informacional i la tramitació en línia.
Definició de l’arquitectura de la informació i disseny d’interacció acostant l’experiència d’usuari a una solució dinàmica simplificada en zones transaccionals.